020 71 62 464

Training & coaching

Training en coaching van BAPAS helpen u meer uit uw menselijk kapitaal te halen. Of het nu gaat om het doorontwikkelen van een high potential op managementvaardigheden, het trainen van managers in het voeren functionerings- & beoordelingsgesprekken of het bijspijkeren van HR medewerkers op personeelsselectie.

Onze trainingen en coaching trajecten kenmerken zich door een combinatie van diepgang enerzijds en een pragmatische aanpak anderzijds. De trainers en coaches van BAPAS zijn psychologen met kennis en inzicht in de werkende mens, die hun vakinhoudelijke expertise combineren met ruime bedrijfskundige ervaring.

Trainingen en workshops

Coaching stappen

  • Inventarisatie persoonlijke wensen en doelen (en/of wensen en doelen vanuit de organisatie)
  • Nul-meting door middel van tests, assessment en/of 360° feedback scan
  • Afstemming t.a.v. doel en aanpak
  • Coachingsessies
  • Slotevaluatie

Hester Noorman, HR Director I DQ&A Media Group

“Wij hebben ervaren dat de dienstverlening van BAPAS meer is dan het uitvoeren van ontwikkelonderzoeken en assessments. In ons MD-programma heeft de toegevoegde waarde van BAPAS met name ook gelegen in het meedenken vanaf de ‘tekentafel’ tot en met de praktische uitrol van de uitkomsten van het MD-programma. 

Er zijn kritische noten gekraakt en spiegels voorgehouden, we hebben een mooie ‘gereedschapskist’ met tools gekregen die we direct kunnen implementeren binnen onze organisatie en…heel belangrijk een nu zeer enthousiast management dat actief hiermee aan de slag wil!”

Hans van Leeuwen, HR directeur l Asito

"Sinds 2001 test of assesst Bapas voor Asito onze potentiële nieuwe medewerkers, van Objectleiders tot directie. Bij al deze diensten telt voor ons dat Bapas meedenkt met de klant en haar werk kwaliteit- en resultaatgericht aanpakt.

Van de kennis en ervaring die Bapas inmiddels van ons bedrijf heeft opgedaan, maken we dankbaar gebruik als we met elkaar sparren over issues inzake het personeelsmanagement van Asito. Bapas is daarbij een gewaardeerde adviseur."

online recruitment

Gerco van de Schootbrugge, Financieel manager en personeelsfunctionaris l Frapak Packaging B.V.

“BAPAS ondersteunt ons al bijna 10 jaar bij de werving en selectie van nieuwe collega’s. Bij het opstellen van vacatureteksten en de eerste selectie van personeel (‘e-Recruitment’) geeft BAPAS ons professioneel advies.

Het contact met BAPAS verloopt altijd prettig. Korte lijnen, vast aanspreekpunt, maar nooit opdringerig. Ook de snelheid van handelen spreekt mij erg aan.”

Online Recruitment

Alain van den Berg, Head Recruitment l Accent Circonflexe Groupe B.V.

“BAPAS helpt ons geweldig via e-Recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties en bovendien van veelal goede kwaliteit. BAPAS vertaalde onze briefing naar een pakkende advertentie met een trefzeker profiel.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacaturetekst en de adviezen bij de invulling van de functie. BAPAS is een bevlogen en gemotiveerde club!”

Bel me terug

Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen.
Assessmentpsycholoog Marten van de Braak

MEER INFORMATIE

Bel of mail

drs Marten van de Braak
Adjunct directeur / Assessmentpsycholoog

020-7162464
marten.vandebraak@bapas.nl

Cases

Accent Circonflexe Groupe B.V.

Alain van den Berg, Head Recruitment
Training en Coaching

De training Personeelsselectie van BAPAS is up-to-date en relevant. Interviewtechnieken als STAR worden helder uitgelegd en ingevuld aan de hand van een dagelijkse praktijksituatie, waardoor vanuit voorbeelden uit het verleden een lijn wordt getrokken naar toekomstig functioneren van de sollicitant.
Lees verder

Volg ons via de volgende social media
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.