020 71 62 464

Training

In één dag maakt BAPAS u een kundiger people manager

Training
  • Intensief en leerzaam’
  • ‘Deskundig. Praktijkgericht’
  • ‘In één dag mijlen vooruit’
  • ‘Hier kunnen we direct mee aan de slag’

Deelnemers zijn enthousiast over de kort-intensieve trainingen van BAPAS. In één dag dragen onze arbeidspsychologen essentiële kennis en vaardigheden over op het gebied van leidinggeven, instroom en doorstroom van medewerkers. Theorie, praktijk, do’s & dont’s, inzicht in eigen gedrag, uitgebreid zelf oefenen: na deze 1-daagse training is uw gereedschapstas voor people management flink bijgevuld. De training richt zich op zowel lijnmanagers als HR medewerkers.

U kunt zich inschrijven op drie 1-daagse trainingen:

functioneren en beoordelenTraining Functioneren en beoordelen
Succes in leidinggeven begint met effectief toepassen van de gespreks-cyclus van plannen, functioneren en beoordelen. Hoe voer ik een functi-oneringsgesprek? Een beoordelingsgesprek? Een voortgangsgesprek? Hoe beoordeel en ontwikkel ik competenties van medewerkers? Hoe stap ik over van taakgericht naar resultaatgericht werken?
Lees verder...

coachend leidinggeven

Training Coachend leidinggeven
Coachend leiderschap… Een veelgehoorde term. Maar wat houdt het nu precies in? Een hoe breng je het in praktijk? Als leidinggevende moet je een medewerker niet alleen beoordelen op resultaat, maar ook ondersteunen en toerusten om dit resultaat te kunnen bereiken. In deze training leert u o.a. over doelgericht coachen, maken van resultaatgerichte afspraken, geven van feedback en omgaan met weerstanden.
Lees verder...

personeelsselectieTraining Personeelsselectie
In deze training leert BAPAS u alles over effectieve en betrouwbare selectie van personeel. U leert uw onderbuikgevoel te objectiveren en op basis van concrete informatie en beoordeling een gemotiveerde beslissing te nemen. Deze workshop gaat in op zowel de theorie als (vooral!) de praktijk van het selectiegesprek. Het oefenprogramma is case-gericht en is geschikt voor HR professionals én lijnmanagers.
Lees verder...

Hester Noorman, HR Director I DQ&A Media Group

“Wij hebben ervaren dat de dienstverlening van BAPAS meer is dan het uitvoeren van ontwikkelonderzoeken en assessments. In ons MD-programma heeft de toegevoegde waarde van BAPAS met name ook gelegen in het meedenken vanaf de ‘tekentafel’ tot en met de praktische uitrol van de uitkomsten van het MD-programma. 

Er zijn kritische noten gekraakt en spiegels voorgehouden, we hebben een mooie ‘gereedschapskist’ met tools gekregen die we direct kunnen implementeren binnen onze organisatie en…heel belangrijk een nu zeer enthousiast management dat actief hiermee aan de slag wil!”

Hans van Leeuwen, HR directeur l Asito

"Sinds 2001 test of assesst Bapas voor Asito onze potentiële nieuwe medewerkers, van Objectleiders tot directie. Bij al deze diensten telt voor ons dat Bapas meedenkt met de klant en haar werk kwaliteit- en resultaatgericht aanpakt.

Van de kennis en ervaring die Bapas inmiddels van ons bedrijf heeft opgedaan, maken we dankbaar gebruik als we met elkaar sparren over issues inzake het personeelsmanagement van Asito. Bapas is daarbij een gewaardeerde adviseur."

online recruitment

Gerco van de Schootbrugge, Financieel manager en personeelsfunctionaris l Frapak Packaging B.V.

“BAPAS ondersteunt ons al bijna 10 jaar bij de werving en selectie van nieuwe collega’s. Bij het opstellen van vacatureteksten en de eerste selectie van personeel (‘e-Recruitment’) geeft BAPAS ons professioneel advies.

Het contact met BAPAS verloopt altijd prettig. Korte lijnen, vast aanspreekpunt, maar nooit opdringerig. Ook de snelheid van handelen spreekt mij erg aan.”

Online Recruitment

Alain van den Berg, Head Recruitment l Accent Circonflexe Groupe B.V.

“BAPAS helpt ons geweldig via e-Recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties en bovendien van veelal goede kwaliteit. BAPAS vertaalde onze briefing naar een pakkende advertentie met een trefzeker profiel.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacaturetekst en de adviezen bij de invulling van de functie. BAPAS is een bevlogen en gemotiveerde club!”

Bel me terug

Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen.
Assessmentpsycholoog Marten van de Braak

MEER INFORMATIE

Bel of mail

drs Marten van de Braak
Adjunct directeur / Assessmentpsycholoog

020-7162464
marten.vandebraak@bapas.nl

Volg ons via de volgende social media
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.