Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

psychologisch testen en selectie assessments

 

MTO

Tessa de Klerk, Personeelsfunctionaris

Sinds enkele jaren ondersteunt BAPAS Arbeidspsychologen ons in HR zaken. Bij de snelle groei van onze onderneming doen wij doen wij relatief veel beroep op BAPAS’ expertise in organisatieontwikkeling, zoals de modernisering van het functiehuis, de HR-processen en het resultaatgericht beschrijven van functies.

Waar staat onze interne organisatie nu? Wat is goed geregeld en wat kan beter? Voor een volgende groeispurt zijn stevige interne ankers nodig. Betrokkenheid van medewerkers is daarbij cruciaal. BAPAS is goed thuis in onze organisatie en was dus ook voor een medewerkerstevredenheidsonderzoek de voor de hand liggende partner.

Zo’n eerste MTO moet je grondig aanpakken. In overleg met het management en HR richtte BAPAS een breed onderzoek in, dat goed intern werd gecommuniceerd en een hoge respons kreeg. De uitsplitsingen op afdelingsniveau en de prioriteitenmatrix zijn zeer informatief. Mede daardoor hielp – en helpt dit MTO ons nog steeds – bij het nemen en prioriteren van interne beleidsbeslissingen.

Terug naar het overzicht

"100% van onze klanten beveelt BAPAS aan"

Klik op het "klanten vertellen vignet" om alle afzonderlijke aanbevelingen te lezen.

Direct contact met één van onze medewerkers?

HR advies