Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

psychologisch testen en selectie assessments

 

personeelswerving in de zorg

Joost Lammerts, Regiomanager

Bij de huidige arbeidsmarkt is personeelswerving in de zorg een hele uitdaging. Ook in de ouderenzorg, waarin De Zorgcirkel zich op specifieke onderdelen aan het ontwikkelen is tot landelijk toonaangevende dienstverlener.
Ook vraagt onze visie op persoonsgerichte zorg van medewerkers én managers een specifieke affiniteit. Daarom alle complimenten voor de recruiters van BAPAS die in hoog tempo drie managementfuncties in Noord-Holland voor ons wisten in te vullen met prima kandidaten. De kracht van BAPAS ligt dus niet alleen in de selectie, maar ook in de werving.

Het bureau is daarnaast vasthoudend en doelgericht: toen één van de drie functies niet in de eerste ronde kon worden ingevuld, startte BAPAS de campagne opnieuw op, en met succes. Ook de kandidaten zelf zijn te spreken over BAPAS: correct, voortvarend, prettig in de omgang, heldere communicatie. Verrassend vond men de psychologische testrapportage: een uitgebreid document met veel bijzonderheden over de persoon achter de professional.

Terug naar het overzicht

"100% van onze klanten beveelt BAPAS aan"

Klik op het "klanten vertellen vignet" om alle afzonderlijke aanbevelingen te lezen.

Direct contact met één van onze medewerkers?

HR advies