Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

psychologisch testen en selectie assessments
Recruitment HR management

Recruitment HR-professionals & HR-management

Al ruim 20 jaar actief in de markt zien wij bij BAPAS, naast ICT, geen vakgebied zich explosiever ontwikkelen dan Human Resources. Bestond de beroepsgroep ooit uit ‘PZ-medewerkers en Personeelsmanagers’, vandaag omvat het HR-universum een brede waaier van functies en specialismen. Een directe aanwijzing dat human capital in onze kenniseconomie uitgroeit naar belangrijkste bedrijfskapitaal.

Binnen BAPAS kanaliseren wij onze professionele activiteiten in HR in twee disciplines: HR Consultancy en HR Recruitment. Beide voeden en vullen elkaar aan met kennis, inspiratie, adviezen en ondersteuning.

BAPAS sterk in HR: consultancy én recruitment

No-cure no-pay pas betaling ná gebleken geschiktheid

BAPAS combineert bij full recruitment een all-in tarief met in de branche unieke financiële voordelen voor de klant. Alle kosten voor werving, media en selectie zijn inbegrepen. Opdrachtgevers betalen 50% van de fee bij indiensttreding, en 50% pas alléén na bewezen geschiktheid.

Psychologisch testen en assessment voor maximale zekerheid

BAPAS legt de nadruk op kwaliteit van het selectieproces en zorgvuldigheid van de beoordeling. Psychologisch testen en competentiegericht assessment zijn alleen bij ons standaard inbegrepen in het recruitmentproces.
Voor maximale zekerheid.

BAPAS recruiters zijn selectie-professionals, geen verkopers.

BAPAS is waarschijnlijk het enige bureau dat zijn recruiters volledig specialiseert en inzet op werving en selectie. Bij het gemiddelde bureau in de branche worden recruiters vooral afgerekend op het binnen halen van nieuwe opdrachten. Bij BAPAS alleen op de kwaliteit van de geselecteerde kandidaten.

BAPAS is HR-competent in de breedte en in de diepte

HR is al met al een vakgebied waarin BAPAS vanuit meerdere dimensies sterk is. Opdrachtgevers vragen ons kandidaten in uiteenlopende HR functies psychologisch te testen of te assessen in hun selectieprocedures. Gezien onze expertise binnen het vakgebied, vragen ze ons niet minder vaak om voor hen HR professionals en HR-managers in de markt te zoeken via online recruitment of Full Werving & Selectie opdrachten, doorgaans op exclusieve basis.

Onder een indruk van de functies waarvoor BAPAS geschikte kandidaten recruteerde:

• HR-adviseur
• HR-directeur
• HR Business Partner
• HR-medewerker
• Hoofd Personeelsadministratie
• HR Manager
• HR Officer
• HR Consultant
• Coördinator HR Service Center
• Operationeel manager HR Service Center
• HR-Coördinator
• Recruiter

HR functies, persoonlijkheid, aanleg en competenties

De diversiteit van HR functies en functieniveaus maakt dat wij het zogenaamde functienormprofiel vrijwel steeds opnieuw individueel instellen op de eisen voor de functie. Omdat deze per opdrachtgever verschillen, geldt dat ook voor het normprofiel, zelfs bij qua naam gelijke functies als ‘HR-medewerker’.

Ons eigen netwerk in HR

Hoewel wij altijd kandidaten in de markt zoeken via online media en search (push & pull), benutten wij ook regelmatig ons eigen netwerk in de HR beroepsgroep voor tips & informatie. Alleen al bij onze eigen opdrachtgevers hebben wij – veelal intensief – contact met meer dan 250 HR-collega’s, zowel professional als management. Ook met kandidaten die wij plaatsten in uiteenlopende HR-rollen houden wij actief contact.

Onze USP’s

 • DIEPGAANDE KWALITEITS-SELECTIE
  Uiterst nauwkeurige selectie, altijd met inzet van
  - uitgebreide psychologische tests
  - competentiegerichte assessments
 • GARANTIE
  100% garantie op onze kandidaten
 • GROOT NETWERK
  BAPAS zoekt en werft principieel in de markt, die wij in dit online tijdperk zien als een alomvattend netwerk. Dat laat onverlet dat wij in de loop der jaren een interessant kandidaten-netwerk hebben opgebouwd van HR professionals op elk niveau.
 • RELATIEF LAGE FEE
  - competitieve procentuele fee tussen 15 en 19,5%
  - inclusief psychologische tests en assessments
  - inclusief media kosten
  - standaard no-cure no-pay
 • EN OM ONZE KWALITEIT TE ONDERSTREPEN
  - de helft van bovengenoemde fee pas na een 1/2 jaar bewezen geschiktheid.

HR-professional of HR-manager?

Bel met Pien Coenraad, Shara van der Ploeg of Davita Alderlieste via 020-7162464
werving en selectie hr
Anton Witte

Directeur HR

"Ons spreken bij BAPAS aan: de persoonlijke aanpak en de attente, zorgvuldige communicatie, ook richting de kandidaten. En natuurlijk de superdegelijke selectie, resulterend in voordrachten van uitstekende eindkandidaten.

Dit is mogelijk door haar kennis van facility management en van onze organisatie, en de professionele psychologische en competentiegerichte beoordelingen."

werving en selectie hr
Hans van Leeuwen

HR Directeur

“Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop BAPAS deze uiterst lastige opdracht succesvol en met groot enthousiasme en inzet heeft volbracht. De samenwerking was uiterst prettig: ik voelde mij steeds echt als een klant behandeld.

De persoonlijke betrokkenheid van de BAPAS consultants werd niet alleen door ADG zelf ervaren, maar ook door de kandidaten."

werving en selectie hr
Direct contact met onze HR Consultant
Pien Coenraad MSc - Adjunct directeur / Senior HR Consultant
Meer informatie