werving en selectie finance
Recruitment Finance professionals

Recruitment Finance professionals

Finance is één van de recruitment disciplines waarin BAPAS van-huis-uit sterk is. Van financieel directeur en corporate controller tot administrateur of debiteurenbeheer: in ons 20-jarige bestaan hebben wij voor onze opdrachtgevers talloze financieel professionals beoordeeld, en veelal ook vanuit de markt of ons netwerk geworven en geselecteerd.

Met plezier zien wij veel van ‘onze’ kandidaten tot de dag van vandaag uitstekend bij relaties functioneren en niet zelden doorstromen naar hogere niveaus.

BAPAS recruitment in Finance

No-cure no-pay, pas betaling ná gebleken geschiktheid

BAPAS combineert bij full recruitment een all-in tarief met in de branche unieke financiële voordelen voor de klant. Alle kosten voor werving, media en selectie zijn inbegrepen. Opdrachtgevers betalen 50% van de fee bij indiensttreding, en 50% pas alléén na bewezen geschiktheid.

Psychologisch testen en assessment voor maximale zekerheid

BAPAS legt de nadruk op kwaliteit van het selectieproces en zorgvuldigheid van de beoordeling. Psychologisch testen en competentiegericht assessment zijn alleen bij ons standaard inbegrepen in het recruitmentproces.
Voor maximale zekerheid.

BAPAS recruiters zijn selectie-professionals, geen verkopers

BAPAS is waarschijnlijk het enige bureau dat zijn recruiters volledig specialiseert en inzet op werving en selectie. Bij het gemiddelde bureau in de branche worden recruiters vooral afgerekend op het binnen halen van nieuwe opdrachten. Bij BAPAS alleen op de kwaliteit van de geselecteerde kandidaten.

Financiële functies, persoonlijkheid, aanleg en competenties

Het financiële specialisme van BAPAS komt niet uit de lucht vallen. Finance functies verlangen een scala van harde, maar belangrijker nog, heel specifieke ‘zachte’ competenties. In de praktijk blijken de harde functie-eisen doorgaans vrij gemakkelijk te matchen. Daarentegen kennen de aanlegfactoren in persoonlijkheid en de gedragsvaardigheden vaak aanzienlijke afbreukrisico’s, die toenemen met het niveau van de functie.

Geschiktheid-profiel, psychologische selectie van financieel specialisten

Financials dienen emotioneel stabiel te zijn, stressbestendig, ook bovengemiddeld overtuigend en assertief, zeker in leidinggevende en control functies, onderzoekend en analytisch sterk, nuchter, niet te meegaand, zakelijk belang voorop. Van nature zien wij hen graag nauwkeurig, gestructureerd, bedachtzaam en voorzien van een hoge mate van doorzettingsvermogen en ambitie.

Het zwaarwegende belang van persoonlijkheid en competenties zorgt dat het kritische succes ligt niet aan in het werven, maar ook in het selecteren en beoordelen, o.a. met psychologische tests, diepte-interviews en competentiegerichte assessments, hét specialisme van BAPAS Arbeidspsychologen.

Wij zijn selectie-specialisten

Waar bij andere bureaus de selectie eindigt bij een geschikt ogend CV, begint bij BAPAS pas het wezenlijk beoordelingsproces.

Wij weten welke persoonsstructuur en gedragscompetenies voor financials van kritisch belang zijn. Wij herkennen en meten die, met psychologische tests en competentiegericht onderzoek. Kwaliteitbeoordeling van medewerkers is ons specialisme.
Als geen ander bureau besteden wij tijd en aandacht aan het uitfilteren van de topkandidaten.

Onze USP’s

 • UITERST DIEPGAANDE KWALITEITS-SELECTIE:
  Uiterst diepgaande selectie, altijd met inzet van
  - uitgebreide psychologische tests
  - competentiegerichte assessments
 • 100% GARANTIE:
  100% garantie op onze kandidaten!
 • RELATIEF LAGE FEE:
  - relatief lage procentuele fee tussen 15 en 19,5%
  - inclusief psychologische tests en assessments
  - inclusief media kosten
  - op basis van no-cure no-pay
 • EN OM ONZE KWALITEIT TE ONDERSTREPEN:
  - de helft van bovengenoemde fee pas na een 1/2 jaar bewezen geschiktheid

TOP in FINANCE ?

Bel met Pien Coenraad, Shara van der Ploeg of Davita Alderlieste via 020-7162464.

"100% van onze klanten beveelt BAPAS aan"

Klik op het "klanten vertellen vignet" om alle afzonderlijke aanbevelingen te lezen.

Direct contact met onze HR Consultant
Pien Coenraad MSc - Adjunct directeur / Senior HR Consultant
Meer informatie
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.