Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

psychologisch testen en selectie assessments
Recruitment Finance professionals

Recruitment Finance professionals

Finance is één van de recruitment disciplines waarin BAPAS van-huis-uit sterk is. Van financieel directeur en corporate controller tot administrateur of debiteurenbeheer: in ons 20-jarige bestaan hebben wij voor onze opdrachtgevers talloze financieel professionals beoordeeld, en veelal ook vanuit de markt of ons netwerk geworven en geselecteerd.

Met plezier zien wij veel van ‘onze’ kandidaten tot de dag van vandaag uitstekend bij relaties functioneren en niet zelden doorstromen naar hogere niveaus.

BAPAS recruitment in Finance

No-cure no-pay, pas betaling ná gebleken geschiktheid

BAPAS combineert bij full recruitment een all-in tarief met in de branche unieke financiële voordelen voor de klant. Alle kosten voor werving, media en selectie zijn inbegrepen. Opdrachtgevers betalen 50% van de fee bij indiensttreding, en 50% pas alléén na bewezen geschiktheid.

Psychologisch testen en assessment voor maximale zekerheid

BAPAS legt de nadruk op kwaliteit van het selectieproces en zorgvuldigheid van de beoordeling. Psychologisch testen en competentiegericht assessment zijn alleen bij ons standaard inbegrepen in het recruitmentproces.
Voor maximale zekerheid.

BAPAS recruiters zijn selectie-professionals, geen verkopers

BAPAS is waarschijnlijk het enige bureau dat zijn recruiters volledig specialiseert en inzet op werving en selectie. Bij het gemiddelde bureau in de branche worden recruiters vooral afgerekend op het binnen halen van nieuwe opdrachten. Bij BAPAS alleen op de kwaliteit van de geselecteerde kandidaten.

Financiële functies, persoonlijkheid, aanleg en competenties

Het financiële specialisme van BAPAS komt niet uit de lucht vallen. Finance functies verlangen een scala van harde, maar belangrijker nog, heel specifieke ‘zachte’ competenties. In de praktijk blijken de harde functie-eisen doorgaans vrij gemakkelijk te matchen. Daarentegen kennen de aanlegfactoren in persoonlijkheid en de gedragsvaardigheden vaak aanzienlijke afbreukrisico’s, die toenemen met het niveau van de functie.

Geschiktheid-profiel, psychologische selectie van financieel specialisten

Financials dienen emotioneel stabiel te zijn, stressbestendig, ook bovengemiddeld overtuigend en assertief, zeker in leidinggevende en control functies, onderzoekend en analytisch sterk, nuchter, niet te meegaand, zakelijk belang voorop. Van nature zien wij hen graag nauwkeurig, gestructureerd, bedachtzaam en voorzien van een hoge mate van doorzettingsvermogen en ambitie.

Het zwaarwegende belang van persoonlijkheid en competenties zorgt dat het kritische succes ligt niet aan in het werven, maar ook in het selecteren en beoordelen, o.a. met psychologische tests, diepte-interviews en competentiegerichte assessments, hét specialisme van BAPAS Arbeidspsychologen.

Wij zijn selectie-specialisten

Waar bij andere bureaus de selectie eindigt bij een geschikt ogend CV, begint bij BAPAS pas het wezenlijk beoordelingsproces.

Wij weten welke persoonsstructuur en gedragscompetenies voor financials van kritisch belang zijn. Wij herkennen en meten die, met psychologische tests en competentiegericht onderzoek. Kwaliteitbeoordeling van medewerkers is ons specialisme.
Als geen ander bureau besteden wij tijd en aandacht aan het uitfilteren van de topkandidaten.

Onze USP’s

 • UITERST DIEPGAANDE KWALITEITS-SELECTIE:
  Uiterst diepgaande selectie, altijd met inzet van
  - uitgebreide psychologische tests
  - competentiegerichte assessments
 • 100% GARANTIE:
  100% garantie op onze kandidaten!
 • RELATIEF LAGE FEE:
  - relatief lage procentuele fee tussen 15 en 19,5%
  - inclusief psychologische tests en assessments
  - inclusief media kosten
  - op basis van no-cure no-pay
 • EN OM ONZE KWALITEIT TE ONDERSTREPEN:
  - de helft van bovengenoemde fee pas na een 1/2 jaar bewezen geschiktheid

TOP in FINANCE ?

Bel met Pien Coenraad, Shara van der Ploeg of Davita Alderlieste via 020-7162464.
werving en selectie finance
Hans van Leeuwen

HR Directeur

“Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop BAPAS deze uiterst lastige opdracht succesvol en met groot enthousiasme en inzet heeft volbracht. De samenwerking was uiterst prettig: ik voelde mij steeds echt als een klant behandeld.

De persoonlijke betrokkenheid van de BAPAS consultants werd niet alleen door ADG zelf ervaren, maar ook door de kandidaten."

werving en selectie finance
Anton Witte

Directeur HR

"Ons spreken bij BAPAS aan: de persoonlijke aanpak en de attente, zorgvuldige communicatie, ook richting de kandidaten. En natuurlijk de superdegelijke selectie, resulterend in voordrachten van uitstekende eindkandidaten.

Dit is mogelijk door haar kennis van facility management en van onze organisatie, en de professionele psychologische en competentiegerichte beoordelingen."

Direct contact met onze HR Consultant
Pien Coenraad MSc - Adjunct directeur / Senior HR Consultant
Meer informatie