Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

Recruitment
Werving en Selectie

BAPAS Werving & Selectie is ons toppakket binnen recruitment van executives, management en professionals. Bij deze dienst trekken de recruiters en selectie-specialisten van BAPAS alle registers open van hun arbeidspsychologische en bedrijfskundige kennis. Met slechts één doel: het werven, beoordelen en selecteren van de kandidaat die niet alleen voldoet aan de eisen van de functie en de verwachtingen van de klant, maar deze liefst ook overtreft.

Uniek: U betaalt onze fee pas na ½ jaar bewezen geschiktheid

No-cure no-pay, betaling pas ná ½ jaar bewezen geschiktheid

BAPAS combineert haar lage all-in fee (15% tot 19,5%) met een uniek zwaar garantiepakket.
● GEEN betaling bij opdracht,
● GEEN betaling bij aannemen kandidaat
● ALLE werving & selectie kosten voor rekening en risico BAPAS
● INCLUSIEF professionele selectie met o.a. psychologische tests en assessments.

Psychologisch testen en assessment voor maximale zekerheid

BAPAS assessmentpsychologen onderscheiden zich nadrukkelijk op kwaliteit en zorgvuldigheid van het selectieproces. Psychologisch testen en competentiegerichte assessments zijn daarbij standaard toegepaste instrumenten. Met onze eigen portemonnee staan we daarom garant voor de kwaliteit van uw kandidaat!

BAPAS consultants zijn selectie-professionals, geen ‘verkopers’

BAPAS is waarschijnlijk het enige bureau dat zijn recruiters volledig specialiseert en inzet op werving en selectie. Bij het gemiddelde bureau in de branche worden recruiters vooral afgerekend op het binnen halen van nieuwe opdrachten. Bij BAPAS alleen op de kwaliteit van de geselecteerde kandidaten.

UNIEKE 100% garanties bij Exclusieve opdracht

 • BETALING van onze FEE pas ná 1/2 jaar in de praktijk gebleken geschiktheid
 • GEEN betaling bij opdracht
 • GEEN betaling bij aannemen kandidaat
 • ALLE werving & selectie kosten voor rekening en risico BAPAS
 • INCLUSIEF professionele selectie met o.a. psychologische tests en assessments
 • No Cure No Pay
 • Beneden-marktconform tarief (van 15% tot 19,5% totale jaarsalaris)
 • 100% financiële garantie

Verdieping in functie en organisatie

Bij Full Werving & Selectie gaat het om functies van kritisch belang. De ideale kandidaat moet op alle onderdelen geschikt zijn voor een baan die doorgaans complex is, uitdagend en het nodige afbreukrisico kent. Maar ook moet hij of zij naadloos aansluiten bij de organisatie, haar cultuur, ambities, stijl van management, ondernemen en maatschappelijk handelen. Om effectief te kunnen werven en selecteren, willen we al deze aspecten liefst even goed leren kennen als u zelf. Maar tijdens dit intakeproces willen we ook graag uw deskundig sparringpartner zijn; samen met u tot een logisch en aantrekkelijk wervingsprofiel komen. En – als u dat toestaat - stellen we ons daarbij soms positief, kritisch eigenwijs op.

Kwantiteit telt: werving, executive search, head hunting

Hoe groter de pool van potentiële kandidaten, des te groter de kans op topkandidaten. Nooit stellen we ons tevreden met een paar kandidaten, die alleen op CV lijken te voldoen. Met gelijktijdige inzet van pull & push instrumenten mobiliseren wij zowel de actief als passief ‘zoekende’ kandidaten. Waar de arbeidsmarkt nu weer een periode van krapte kent, zijn de potentiële toppers juist in die laatste categorie te vinden. En actieve benadering van hen is belangrijker dan ooit.

 • SEO-geoptimaliseerde vacaturetekst
 • Online campagne op > 30 grote algemene vacaturesites, o.a. Indeed, Jobbird, LinkedIn, etc.
 • Online campagne op niche- en specialistische vacaturesites

Actieve executive search en benadering van kandidaten via:

 • CV databanken (eigen en via inkoop)
 • LinkedIn e.a. social media (inkoop)
 • Targeted search / head hunting
 • Referral search, via eigen netwerken

Maar kwaliteit van de selectie is allesbepalend

Hoe belangrijk een grote pool van kandidaten ook is, uiteindelijk draait het om de kwaliteit van de selectie. Om het beoordelen van competenties en het herkennen van het gezochte toptalent. Om analyse van sterkten en zwakten en inschatten van afbreukrisico. Als arbeidspsychologisch en assessmentbureau leveren wij hier de kritische meerwaarde: psychologisch en competentiegericht onderzoek weten wij als 100% noodzakelijk om tot een juiste geschiktheidsbeoordeling te kunnen komen. Anderen laten die weg vanwege de extra tijd, extra kosten en met name de kans dat ongewenste zwakten aan het licht komen. Wat niet weet dat niet deert, tenslotte…

Waarom BAPAS ?

BAPAS’ vierdubbele garantie voor opdrachtgevers bij Werving & Selectie

1. GEEN betaling bij opdracht, zelfs geen betaling bij geleverde prestatie, t.w. bij aannemen van de geselecteerde kandidaat.
Niet eerder versturen wij onze factuur dan na een ½ jaar gebleken geschiktheid.
En No Cure No pay: überhaupt geen factuur als wij geen geschikte kandidaat zouden kunnen leveren.

2. ALLE werving & selectie kosten voor rekening en risico BAPAS
BAPAS neemt alle kosten voor haar rekening en risico: media-inkoop (vacaturesites, jobboards, CV-banken, LinkedIn recruiterseat, social media recruitment faciliteiten); vacaturetekst schrijven; personele kosten voor handling, search en headhunting; psychologisch testen; competentiegerichte assessments; responsemanagement, etc.

3. INCLUSIEF alle psychologische tests en competentiegerichte assessments
Instrumenten zonder welke, zelfs voor ons arbeidspsychologen en selectieprofessionals, elk selectietraject aanvoelt als geblinddoekt de triatlon volbrengen.

4. Laagste fee, van 15% tot 19,5% jaarsalaris
(NB het huidige marktgemiddelde ligt op circa 22,5%).

Professionaliteit in de selectie is waar het echt om gaat !

Neemt BAPAS onverantwoord risico met dit zware garantiepakket? Ons antwoord: NEE!
Want zoals bij Online Recruitment wervingskracht onze sterkste troef is, onderscheiden wij ons als arbeidspsychologen en assessmentbureau bij Full Werving & Selectie pas echt in de professionaliteit en kwaliteit van onze selectie.
Met onze eigen portemonnee staan we daarom garant voor de kwaliteit van uw kandidaat!

Werving en Selectie
Arjan Baan

Regiodirecteur

Sinds begin 2019 helpt en adviseert BAPAS ons bij de werving & selectie van onder andere (interim) Thuiszorgmanagers en een Programmamanager. Als eerste valt ons op het degelijke proces, vanaf het voortraject, de formulering van het profiel en de vacature, tot en met het zoeken, selecteren en aanbieden van kandidaten.

Tot slot vinden wij de nazorg van het bureau heel sterk, ook naar de kandidaten toe.

Inge Wilson

Global HR Director

BAPAS is al 13 jaar onze vaste partner in Recruitment.

- Wij voelen ons KLANT
- Wij worden ONTZORGD
- Wij voelen BETROKKENHEID
- Wij waarderen het PRO-ACTIEF meedenken
- Wij houden van het EFFICIENTE proces en de samenwerking
- Fijne persoonlijke COMMUNICATIE
- PROFESSIONELE benadering richting de kandidaten

werving en selectie
Anton Witte

HR Directeur

“Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop BAPAS deze uiterst lastige opdracht succesvol en met groot enthousiasme en inzet heeft volbracht. De samenwerking was uiterst prettig: ik voelde mij steeds echt als een klant behandeld.

De persoonlijke betrokkenheid van de BAPAS consultants werd niet alleen door ADG zelf ervaren, maar ook door de kandidaten."

werving en selectie
Joost Lammerts

Regiomanager

"Bij de huidige arbeidsmarkt is personeelswerving in de zorg een hele uitdaging, ook in de ouderenzorg.

Daarom alle complimenten voor de recruiters van BAPAS die in hoog tempo drie managementfuncties in Noord-Holland voor ons wisten in te vullen met prima kandidaten. De kracht van BAPAS ligt dus niet alleen in de selectie, maar ook in de werving."

werving en selectie
Gitta Schatorjé

HR Manager

"Ons spreken bij BAPAS aan: de persoonlijke aanpak en de attente, zorgvuldige communicatie, ook richting de kandidaten. En natuurlijk de superdegelijke selectie, resulterend in voordrachten van uitstekende eindkandidaten.

Dit is mogelijk door haar kennis van facility management en van onze organisatie, en de professionele psychologische en competentiegerichte beoordelingen."

werving en selectie
Direct contact met onze HR Consultant
Pien Coenraad MSc - Adjunct directeur / Senior HR Consultant
Werving & Selectie
Meer informatie