Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

Recruitment
Online Recruitment

BAPAS Online Recruitment is onze low-cost, high-performance dienst voor personeelswerving. Favoriet bij klanten die willen besparen op geld én eigen ureninzet. BAPAS neemt alle werk en kosten van het wervingsproces uit handen. Zes weken lang presenteren wij u geschikte kandidaten vanuit onze online werving, CV-search, online headhunting en preselectie. De eindkeuze is daarna … aan u.

Het meest kosten effectieve pakket in de recruitment markt

Operationeel of middle management?

Dan is dit ‘Online Recruitment’ pakket uw oplossing!
Voor € 1.990 neemt BAPAS u de hele campagne en alle bijbehorende kosten uit handen. En leveren wij u zes weken lang vanuit allerlei verschillende kanalen potentieel geschikte kandidaten.

Beperkt budget? Zelf weinig tijd?

Wij kopen online automatiserings-tools en online-media in tegen volumencontracten, waar u op meelift. Zo besparen wij u veel inkoopkosten, en daarnaast door onze ervaring, expertise en automatisering ook heel veel tijd. Plus dat alles ook nog eens met meer resultaat.

Weinig expertise in ‘online headhunting’?

‘Online Recruitment’ bewijst zich ook effectief voor lastiger vervulbare vacatures. Dit met name omdat ‘executive search’ en ‘online headhunting’ in social media als LinkedIn en Facebook daartoe de geëigende tools zijn en deel uitmaken van dit pakket.

BAPAS € 1.990 ‘Online Recruitment’ pakket is 8 x inclusief

 1. Inclusief Voorbespreking ● advies ● opstellen zoekprofiel
  Vacature? Direct na aanvraag neemt BAPAS Recruitment telefonisch contact met u op. Via een kort en gestructureerd vraaggesprek inventariseren wij de bijzonderheden van de functie. Waarschijnlijk heeft u een intern functieprofiel. Mogelijk ook al een eigen wervingstekst. Op basis van de totale informatie maken wij een zoekprofiel en stemmen we de wervingsstrategie met u af.

 2. Inclusief Media-inkoop ● vacaturesites ● LinkedIn accounts
  BAPAS Recruitment heeft volumecontracten met betrekking tot plaatsingen van vacatures op tal van sites en ‘jobslots’ op LinkedIn. Als BAPAS-relatie loopt u mee in ons inkoopvolume. Dat betekent dat ook alle inkoopkosten voor de online exposure van uw vacature begrepen zijn in het all-in tarief van onze ‘Online Recruitment’ pakket. Zes weken lang.

 3. Inclusief schrijven online vacaturetekst ● SEO tuning
  BAPAS kent de ins & outs van het redigeren van wervende teksten voor personeelsadvertenties. Ook regelen wij de SEO optimalisatie, zodat de vacature bij elke zoekactie vanuit uw doelgroep in beeld komt. De advertentietekst ontvangt u desgewenst eerst ter goedkeuring.

 4. Inclusief Online campagne op 35 + vacaturesites ● 6 weken lang
  Hier bereiken we de kandidaten die zich actief oriënteren op een andere baan. Wij plaatsen de vacaturetekst uit op een aantal algemene jobsites, waaronder bijvoorbeeld ook Indeed en ‘Google for Jobs’. Aanvullend schakelen we niche- en doelgroep sites in, bijvoorbeeld op sales, finance, communicatie of andere sectoren. Dit alles voor een tijdsduur van 6 weken.

 5. Inclusief Executive search / Online headhunting, Campagne-duur 6 weken
  Wij doorzoeken CV databanken, zoekmachines en social media. Ook heeft BAPAS een abonnement op een professionele ‘Recruiterseat’ bij LinkedIn. Wat is uw voordeel daarbij?
  Uw voordeel is dat wij daarmee in staat zijn de potentieel goed op het zoekprofiel aansluitende personen nauwkeurig te selecteren en ook de onbeperkte faciliteit hebben hen te kunnen benaderen.
  80% van de beroepsbevolking (7,3 miljoen) heeft zich bij LinkedIn geregistreerd met naam, leeftijd, werkgebied, recente functies en werkgevers, ervaring, recommanderingen, etc. En, 43% procent daarvan, ruim 3 miljoen LinkedIn geregistreerden, staan open voor een andere baan.
  Alle kansrijke kandidaten worden door ons benaderd en geënthousiasmeerd, met CV en motivatie, op de functie te solliciteren.

 6. Inclusief 1e lijn selectie ● kwalitatieve beoordeling CV & motivatie
  Met persoonlijke aandacht beoordelen onze recruiters de binnenkomende CV’s en de motivatiebrieven. Sollicitaties worden bij ons niet via een geautomatiseerde tool geschift op harde criteria als opleiding en woonplaats, maar persoonlijk beoordeeld op kwaliteit en de match met de functie. Alleen de sollicitaties, die aan de selectiecriteria voldoen, ontvangt u vervolgens op een presenteerblad in uw mailbox. 

 7. Inclusief Responsmanagement ● ontvangstbevestiging ● afwijzingen
  Geen of te late respons op sollicitaties is een berucht afbreukrisico voor uw reputatie. BAPAS Recruitment verzorgt de respons snel, effectief en hoffelijk. Mogen we zeggen: vlekkeloos? Omdat wij voor veel klanten werken, ondersteunen wij dit proces met automatisering. De prijs/prestatie van zulke tools zijn individueel zelden interessant. Bij BAPAS is dit alles standaard.

 8. Inclusief Uw eigen BAPAS recruiter
  BAPAS werkt persoonlijk. U heeft bij ons uw eigen recruiter, die uw bedrijf goed leert kennen en uw vaste contactpersoon is. Doeltreffend, makkelijk en vooral effectief. Al onze recruiters zijn HBO of WO opgeleid en zeer toegewijd en gedreven het gewenste resultaat te behalen.

Professionele ondersteuning bij uw eindselectie?

Mogelijk kiest u er voor de eindselectie in eigen hand te houden, maar mocht u daarbij alsnog professionele ondersteuning wensen, dan kunt u direct een beroep doen op:

 

 • BAPAS selectie-testing (full testcombinatie mét persoonlijk door een testpsycholoog geschreven uitgebreid verslag, conclusie en advies € 335).

 • BAPAS selectie-assessment (full assessment, € 1.790)
Online Recruitment
Inge Wilson
Global HR Director

BAPAS is al 13 jaar onze vaste partner in Recruitment.

- Wij voelen ons KLANT
- Wij worden ONTZORGD
- Wij voelen BETROKKENHEID
- Wij waarderen het PRO-ACTIEF meedenken
- Wij houden van het EFFICIENTE proces en de samenwerking
- Fijne persoonlijke COMMUNICATIE
- PROFESSIONELE benadering richting de kandidaten
Online Recruitment
Sebastiaan Meijer
Regiomanager

"BAPAS ondersteunt ons bij de werving van kandidaten door middel van Online Recruitment. Doordat ze goed weten welke eisen we stellen aan onze kandidaten en bekend zijn met onze organisatie komen we tot de beste match.

Hierbij stel ik de persoonlijke aandacht, de gedrevenheid en de snelheid in handelen zeer op prijs."
Online Recruitment
Alain van den Berg

Head Recruitment

“Aandelenhandelaar is een attractief beroep. Toch is het niet makkelijk de juiste mensen te vinden. BAPAS helpt ons geweldig via Online-recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties, en bovendien van veelal goede kwaliteit.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacature-tekst en de adviezen bij de invulling van de vacature! BAPAS komt over als een bevlogen, gemotiveerde organisatie."

Online Recruitment
Dirk Vink

Directie MotoPort Hippolytushoef

"Ervaren technisch personeel is schaars in automotive. Zeker in de Noordkop. Ook een commercieel-administratieve duizendpoot vind je hier niet snel. Een collega tipte ons BAPAS. Amsterdams bureau - nieuwe ervaring.

Maar wel een positieve: beide vacatures zijn nu ingevuld! Toen eenmaal het zoekprofiel strak stond leverde de campagne mooie respons. Psychologisch testen gaf extra zekerheid. Zelf zouden we zulke kandidaten niet hebben gevonden."

Direct contact
met onze HR Consultant
Shara van der Ploeg / HR Consultant
Online Recruitment
Meer informatie