Recruitment
Online Recruitment

BAPAS Online Recruitment is onze low-cost, high-performance dienst voor personeelswerving. Favoriet bij klanten die willen besparen op geld én eigen ureninzet. BAPAS neemt alle werk en kosten van het wervingsproces uit handen. Zes weken lang presenteren wij u geschikte kandidaten vanuit onze online werving, CV-search en preselectie. Vervolgens is de keus… aan u.

Beperkt budget?

Ziet u op tegen de kosten van een full recruitment bureau? Maar ook tegen de inspanning en kosten van een eigen wervingscampagne? Voor € 1.390 neemt BAPAS u de hele campagne en alle bijbehorende kosten uit handen. En leveren wij u zes weken lang potentieel geschikte kandidaten.

Zelf weinig tijd?

Online Recruitment is een hardloper in ons pakket. Begrijpelijk. Want naast kosten sparen wij u tijd. Wellicht heeft u ook minder eigen expertise in werving via jobsites en CV-banken. Of via social media zoals LinkedIn. BAPAS heeft de expertise in huis en kan uiterst effectief zoeken en werven.

Lastig invulbaar?

Door BAPAS ontwikkeld als low-cost tool voor operationele of middel-managementfuncties, blijkt Online Recruitment inmiddels ook effectief voor lastig vervulbare vacatures in het hogere segment. Aanvullend (tegen meerprijs) zetten wij daarvoor dan search in via CV-banken en LinkedIn.

BAPAS € 1.390 Recruitment is 8 x inclusief

 • Inclusief Voorbespreking ● advies ● opstellen zoekprofiel
  Vacature? Direct na aanvraag neemt BAPAS Recruitment telefonisch contact met u op. Via een kort en gestructureerd vraaggesprek inventariseren wij de bijzonderheden van de functie. Waarschijnlijk heeft u een intern functieprofiel. Mogelijk ook een eigen wervingstekst. Op basis van de totale informatie maken wij een zoekprofiel en stemmen we de wervingsstrategie met u af.

 • Inclusief Media-inkoop ● vacaturesites ● CV-banken ● LinkedIn accounts
  BAPAS Recruitment heeft volumecontracten met de grote vacaturesites. Ook hebben wij search contracten met de marktleidende CV-databanken en met LinkedIn. Als BAPAS-relatie loopt u mee in ons inkoopvolume. Dat betekent dat alle inkoopkosten voor de online exposure van uw vacature begrepen zijn in het all-in tarief van € 1.390. Zes weken lang.

 • Inclusief schrijven online vacaturetekst ● SEO tuning
  BAPAS werkt met een tekstschrijver die de ins & outs kent van wervende en wervende teksten voor personeelsadvertenties. Ook regelen wij de SEO optimalisatie, zodat de vacature bij elke zoekactie vanuit uw doelgroep in beeld komt.

 • Inclusief Online campagne op 30+ vacaturesites ● 6 weken lang
  De advertentietekst ontvangt u ter goedkeuring. Altijd plaatsen wij de vacaturetekst daarna breed online uit op de grote algemene jobsites. Aanvullend schakelen we niche- en doelgroep sites in bijvoorbeeld op sales, finance, communicatie of andere sectoren.
 • Inclusief Kandidaten search in de CV databanken
  Via onze inkoopafdeling hebben we search toegang tot de grote landelijke CV databanken. Doelgroepen zijn kandidaten die actief op zoek zijn, maar ook werkenden die passief beschikbaar zijn, die de markt willen verkennen of hun marktwaarde willen onderzoeken. Op basis van het zoekprofiel identificeren wij potentieel geschikte kandidaten en moedigen we hen aan te solliciteren.

 • Inclusief 1e lijn selectie ● kwalitatieve beoordeling CV & motivatie
  Veel tijd en werk steken wij in de inhoudelijke boordeling van het CV en de motivatiebrief. In deze fase bewijzen onze recruiters hun meerwaarde. Sollicitaties worden bij ons niet via een geautomatiseerde tool geschift alleen op harde criteria als opleiding en woonplaats, maar persoonlijk beoordeeld op de match met de functie. Alle sollicitaties die aan de selectiecriteria voldoend ontvangt u op een presenteerblad in de mailbox.

 • Inclusief Responsmanagement ● ontvangstbevestiging ● afwijzingen
  Geen of te late respons op sollicitaties is een berucht afbreukrisico voor uw reputatie. BAPAS Recruitment verzorgt de respons snel, effectief en hoffelijk. Mogen we zeggen: vlekkeloos? Omdat wij voor veel klanten werken, ondersteunen wij dit proces met automatisering. De prijs/prestatie van zulke tools zijn individueel zelden interessant. Bij BAPAS is dit alles standaard.
   
 • Inclusief Uw eigen BAPAS recruiter

BAPAS werkt persoonlijk. Al heel snel krijgt u bij ons een eigen recruiter. Wel zo makkelijk en effectief voor u, maar ook voor ons. Al onze recruiters zijn HBO of WO opgeleid. Al het bovenstaande 6 weken lang voor € 1.390 (excl. BTW).

Het bovenstaande pakket volstaat in de praktijk voor de meeste van uw operationele vacatures. Welke BAPAS Recruitment als specialist dus voor u kan invullen tegen aanzienlijke besparing in geld en tijd.

Aanvullende Executive search ?

Is de vacature complex, de markt lastig of het aanbod van professionals beperkt? Dan kunnen wij optioneel extra tools in stelling brengen om kandidaten te detecteren, te benaderen en te motiveren.
Aanvullend verrichten we dan specialistische search & push acties via social media, in het bijzonder LinkedIn. Gemiddelde extra tijdsinvestering per opdracht: 8 uur, verdeeld over de campagne-looptijd van 6 weken. Prijs van deze optie: € 590,-.

Helpende hand bij uw eindselectie?

Bij Online Recruitment kiest u ervoor de eindselectie in eigen hand te houden. Mocht u daarbij alsnog professionele ondersteuning wensen, dan kunt u direct een beroep doen op:

 • BAPAS selectie-testing (full testcombinatie mét persoonlijk advies van een testpsycholoog, € 335).
 • BAPAS selectie-assessment (full assessment, € 1.790)

"100% van onze klanten beveelt BAPAS aan"

Klik op het "klanten vertellen vignet" om alle afzonderlijke aanbevelingen te lezen.

Online Recruitment
Sebastiaan Meijer
Regiomanager

"BAPAS ondersteunt ons bij de werving van kandidaten door middel van Online Recruitment. Doordat ze goed weten welke eisen we stellen aan onze kandidaten en bekend zijn met onze organisatie komen we tot de beste match.

Hierbij stel ik de persoonlijke aandacht, de gedrevenheid en de snelheid in handelen zeer op prijs."
Online Recruitment
Alain van den Berg

Head Recruitment

“Aandelenhandelaar is een attractief beroep. Toch is het niet makkelijk de juiste mensen te vinden. BAPAS helpt ons geweldig via Online-recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties, en bovendien van veelal goede kwaliteit.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacature-tekst en de adviezen bij de invulling van de vacature! BAPAS komt over als een bevlogen, gemotiveerde organisatie."

Direct contact
met onze HR Consultant
Shara van der Ploeg / HR Consultant
Online Recruitment
Meer informatie
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.