Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

Recruitment
Job Marketing

BAPAS Job Marketing is onze ultra-low budget dienst in de personeelsvoorziening. Klanten zijn bedrijven die extra wervingspower wensen voor vacatures. De klant profiteert zes weken lang van BAPAS’ know-how in online werving, SEO optimalisatie en haar volumen media-inkoop. 
Direct na ontvangst sturen we alle sollicitaties door naar de opdrachtgever, die zelf de selectie uitvoert.

Het aantrekkelijkst geprijsde pakket in de recruitment markt

Beperkt budget? Weinig online kennis?

Mist u de know-how voor een eigen online wervingscampagne? Of ziet u op tegen de kosten, inspanning en risico’s ervan? Voor € 490 voert BAPAS voor u een full-house online campagne uit. Zes weken lang leveren wij u alle binnenkomende sollicitaties.

Wilt u de selectie in eigen huis houden?

BAPAS Job Marketing omvat een full-house online wervingscampagne voor een vacature, van copywriting tot inkoop & inzet van vacaturesites en social media. Tijdens en na de campagne (6 weken) doet de klant zelf de selectie.

Low Budget Recuitment Een Win-Win

Weinig tot geen bureaus kunnen BAPAS matchen op de prijs/prestatie van onze Job Marketing. Hoe kunnen wij dit voor €490? Antwoord: inkoopvolume en automatisering. De selectie is tijdrovend. Heeft u deze tijd zelf? Dan levert Job Marketing een mooie win-win!

Wat houdt Online Recruitment met Executive Search in?

BAPAS Job Marketing is een low-budget recruitment dienst voor bedrijven en organisaties die in sollicitatieprocedures de beoordeling en selectie van kandidaten zelf willen uitvoeren, maar in de voorafgaande campagne behoefte hebben aan extra wervingspower. De redenen daarvoor kunnen liggen in bijvoorbeeld budget, onvoldoende online expertise of menskracht. De klant profiteert van BAPAS’ know-how, loopt 6 weken lang mee met BAPAS’ media-inkoopvolume, maar voert zelf de selectie uit.

De 5 pijlers van BAPAS Job Marketing

 1. Brede werving
  Multi-channel uitplaatsing van de personeelsadvertentie op grote landelijke én selecte branche en/of functierelevante vacaturesites (‘job boards’, gemiddeld 35) en LinkedIn Jobslots. SEO-optimalisatie van alle wervingsuitingen.
 2. Klant-ontzorging
  Inventarisatie van de harde en ‘zachte’ functie-eisen, nodig voor de copywriting van een wervende vacaturetekst. Opmaak & advisering zoekprofiel. Responsmanagement (ontvangstbevestiging).
 3. Hoog volume / snelheid
  Directe doorzending naar de klant van alle bij BAPAS binnenkomende sollicitaties (CV’s & motivatiebrief). In de praktijk blijkt een doorgaans hoog volume sollicitaties. Campagneduur: 6 weken.
 4. Lage prijs (€ 490). Inclusief alle kosten van media-inkoop, copywriting, SEO en ontvangstbevestigingen.
 5. Resultaat
  de klant koopt extra wervingspower, verhoogt het bereik van de vacature en bespaart budget op media-inkoop. Zes weken lang extra sollicitaties vanuit het BAPAS’ mediapakket.
  NB. In de praktijk benutten werkgevers deze low-cost module ook als ze meerdere kandidaten zoeken voor één vacature (‘volume recruitment solution’).

Uitvoering en bijzonderheden

Media-inkoop ● vacaturesites ● LinkedIn accounts
BAPAS Recruitment heeft volumecontracten voor plaatsing van vacatures op tal van sites en ‘jobslots’ op LinkedIn. Als BAPAS-relatie loopt u mee in ons inkoopvolume. Dat betekent dat alle kosten voor de online exposure van uw vacature(s) begrepen zijn. Zes weken lang.

Copywriting online vacaturetekst ● SEO tuning
BAPAS kent de ins & outs van het redigeren van wervende teksten voor personeelsadvertenties. Ook regelen wij de SEO optimalisatie, zodat de vacature bij elke zoekactie vanuit uw doelgroep in beeld komt. De advertentietekst ontvangt u desgewenst eerst ter goedkeuring.

Online campagne op 35 + vacaturesites ● 6 weken lang
Wij plaatsen de vacaturetekst uit op een aantal algemene vacaturesites, waaronder Indeed, Google for Jobs en LinkedIn JobSlots. Aanvullend schakelen we niche- en doelgroep sites bij, onder andere voor sales, finance en communicatie. Dit alles voor een duur van 6 weken.

Responsmanagement ● ontvangstbevestiging
Geen of te late respons op sollicitaties is een berucht afbreukrisico voor de reputatie van werkgevers. BAPAS Recruitment verzorgt de respons snel, effectief en hoffelijk. Omdat wij voor veel klanten werken, ondersteunen wij dit proces met automatisering.

Professionele ondersteuning bij uw selectie?

Bij Job Marketing kiest u ervoor de selectie in eigen hand te houden. Voor professionele ondersteuning daarbij kunt u altijd een beroep doen op:

 • BAPAS selectie-testing (full testcombinatie mét persoonlijk door een testpsycholoog geschreven uitgebreid verslag, conclusie en advies € 335)
 • BAPAS 1/1 dag durend uitgebreid selectie-assessment (full assessment, € 1.790)

"100% van onze klanten beveelt BAPAS aan"

Klik op het "klanten vertellen vignet" om alle afzonderlijke aanbevelingen te lezen.

Online Recruitment
Inge Wilson
Global HR Director

BAPAS is al 13 jaar onze vaste partner in Recruitment.

- Wij voelen ons KLANT
- Wij worden ONTZORGD
- Wij voelen BETROKKENHEID
- Wij waarderen het PRO-ACTIEF meedenken
- Wij houden van het EFFICIENTE proces en de samenwerking
- Fijne persoonlijke COMMUNICATIE
- PROFESSIONELE benadering richting de kandidaten
Online Recruitment
Sebastiaan Meijer
Regiomanager

"BAPAS ondersteunt ons bij de werving van kandidaten door middel van Online Recruitment. Doordat ze goed weten welke eisen we stellen aan onze kandidaten en bekend zijn met onze organisatie komen we tot de beste match.

Hierbij stel ik de persoonlijke aandacht, de gedrevenheid en de snelheid in handelen zeer op prijs."
Online Recruitment
Alain van den Berg

Head Recruitment

“Aandelenhandelaar is een attractief beroep. Toch is het niet makkelijk de juiste mensen te vinden. BAPAS helpt ons geweldig via Online-recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties, en bovendien van veelal goede kwaliteit.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacature-tekst en de adviezen bij de invulling van de vacature! BAPAS komt over als een bevlogen, gemotiveerde organisatie."

Online Recruitment
Dirk Vink

Directie MotoPort Hippolytushoef

"Ervaren technisch personeel is schaars in automotive. Zeker in de Noordkop. Ook een commercieel-administratieve duizendpoot vind je hier niet snel. Een collega tipte ons BAPAS. Amsterdams bureau - nieuwe ervaring.

Maar wel een positieve: beide vacatures zijn nu ingevuld! Toen eenmaal het zoekprofiel strak stond leverde de campagne mooie respons. Psychologisch testen gaf extra zekerheid. Zelf zouden we zulke kandidaten niet hebben gevonden."

Direct contact
met onze HR Consultant
Shara van der Ploeg / HR Consultant
Online Recruitment
Meer informatie