Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

Over ons
adviesbureau voor psychologisch testen en assessments

Dit zijn onze kernwaarden

BAPAS staat voor succes van organisatie én individu. Onderstaande kernwaarden zijn in alle facetten van ons werk zichtbaar, zowel intern als extern. Niet alleen omdat we ze van cruciaal belang vinden, maar vooral omdat ze voor ons volledig vanzelfsprekend aanvoelen:
Oplossingsgericht
BAPAS is analytisch sterk, begrijpt de context van klantvragen en kan complexe problemen ontleden en vertalen naar praktische oplossingen. We denken pragmatisch, zien snel kansen en mogelijkheden, zijn flexibel en leveren maatwerk.
Gedreven

Psychologen en consultants van BAPAS willen kwaliteit leveren en nemen daarvoor de volledige verantwoordelijkheid. Ook als dat een stapje extra vraagt. We bijten ons vast in opdrachten vanuit de ambitie deze perfect uit te voeren.

Servicegericht

Medewerkers van BAPAS staan altijd voor de klant klaar en spelen snel en flexibel op diens wensen in. Tijdens de uitvoering zorgen we voor proactieve communicatie met de opdrachtgever. BAPAS is transparant.

Betrokken
De professionals van BAPAS zijn oprecht geïnteresseerd in de klant. We denken niet alleen mee, maar kijken vooruit en zien behoeften en kansen die de klant zichzelf (nog) niet realiseert. Vanuit onze adviesrol zijn we niet bang ons kritisch op te stellen.

BAPAS verbetert individu en organisatie

BAPAS verbetert individu en organisatie

BAPAS – Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies & Selectie - ontstond 1999 als adviesbureau voor psychologisch testen en assessments. Nu, 20 jaar later, leveren wij een samenhangend scala HR diensten, gevoed vanuit het volgende perspectief:

 

“Individuele kwaliteit van medewerkers hangt af van hun talent en ontwikkelde competenties,
Daadwerkelijk succesvol presteren vervolgens van de mate waarin de organisatie dit kwalitatief faciliteert”

 

Aandacht voor het één kan niet los staan van aandacht voor het ander. Reden waarom wij ons - het liefst gelijktijdig – richten op:
- het beoordelen, selecteren en ontwikkelen van de ‘kwaliteit’ van medewerkers en
- het verbeteren van de faciliterende ‘kwaliteit’ van organisaties,

Vanuit onze arbeidspsychologische achtergrond behoudt beoordeling en ontwikkeling van individuele ‘kwaliteit’ een prominente plaats. Met onze psychologische tests, gericht op meting en onderzoek van persoonlijkheid, competenties, talenten, stressfactoren. Met onze assessments gericht op selectie, ontwikkeling of loopbaanoriëntatie of breder in het kader van ‘Management Development programma’s’ of ‘Human due diligence’ bij participaties, fusies of overnames.

Vanuit de vraag van opdrachtgevers hun medewerkers niet alleen te beoordelen en te verbeteren, maar ze voordien ook te ‘vinden’, ontstonden BAPAS Recruitment en BAPAS Flex, business units die zich toeleggen op werving & selectie van vast en tijdelijk personeel. Onze achtergrond in diepgaande kwaliteitsbeoordeling en gedegen selectie onderscheidt ons van andere dienstverleners in deze markt.

In de loop der jaren hebben wij ook ons dienstenpakket binnen Organisatieontwikkeling en HR Consultancy gestaag uitgebreid. Binnen dit perspectief passen onze kennis, affiniteit en ervaring met ‘resultaatgericht werken’, het resultaatgericht beschrijven van functies, het implementeren van prestatiemanagement, het vertalen van prestatiemanagement naar de HR cyclus. Maar zo ook het opzetten en uitvoeren van Medewerkersonderzoeken of (internationale) Management Development programma’s.


BAPAS in 't kort

Opgericht 1999
Algemeen directeur: Adriaan Timmering
Psycholoog-directeur: drs Monique Timmering

"100% van onze klanten beveelt BAPAS aan"

Klik op het "klanten vertellen vignet" om alle afzonderlijke aanbevelingen te lezen.

Monique Sapthu

HR Officer

“Gazelle schakelt BAPAS in voor ondermeer het testen en assessen van kandidaten. Wat ons vooral aanspreekt is de helderheid van de rapportage en van het advies. We hebben wel eens gewerkt met andere bureaus maar die rapportages waren vooral in de conclusie niet to the point.

De rapportages van BAPAS zijn overzichtelijk en de conclusie is heel concreet."

Werving en Selectie
Anton Witte

HR-directeur

“Ik ben erg onder de indruk van de manier waarop BAPAS deze uiterst lastige opdracht succesvol en met groot enthousiasme en inzet heeft volbracht. De samenwerking was uiterst prettig: ik voelde mij steeds echt als een klant behandeld.

De persoonlijke betrokkenheid van de BAPAS consultants werd niet alleen door Asito zelf ervaren, maar ook door de kandidaten."

Assessment
Jessica van Zuidam

College van Bestuur a.i.

"Tijdens de corona pandemie zette BAPAS in goed overleg onze assessments om van live naar online uitvoering zowel van het competentie-onderzoek als het rollenspel.

Onze medewerkers ervoeren hun assessment als goed georganiseerd. Als opdrachtgever zien we geen verschil in kwaliteit, diepgang en betrouwbaarheid van een live of een videoassessment."

Direct contact met één van onze medewerkers?

HR advies