020 71 62 464

Outplacement

Ontslag is vreselijk nare ervaring. Op zo een moment overheerst verdriet en onzekerheid. Je kunt je je het dan nog niet voorstellen, maar de realiteit is dat je veelal niet alleen nieuw werk vindt, maar vaak zelfs nog leuker dan de vorige baan.
Want een nieuwe start biedt ook nieuwe kansen. Niet alleen op een nieuwe werkgever, maar ook op een baan die wellicht nog beter bij je past, waarin je je talenten nog beter kunt gebruiken en waarin je nog meer plezier hebt.

Outplacement

De BAPAS loopbaancoach begint daarom het outplacementprogramma samen met jou een antwoord te vinden op bovenstaande 3 vragen.
Doel? Te onderzoeken waarin je het meest sterk bent, wat je talenten zijn in welk werk en/of welke functie je het meest gelukkig gaat worden.
Hoe? Door middel van psychologische tests, competentie- en talentonderzoek om vervolgens samen tot conclusies te komen.

Stap voor stap naar een nieuwe baan via Outplacement

Hester Noorman, HR Director I DQ&A Media Group

“Wij hebben ervaren dat de dienstverlening van BAPAS meer is dan het uitvoeren van ontwikkelonderzoeken en assessments. In ons MD-programma heeft de toegevoegde waarde van BAPAS met name ook gelegen in het meedenken vanaf de ‘tekentafel’ tot en met de praktische uitrol van de uitkomsten van het MD-programma. 

Er zijn kritische noten gekraakt en spiegels voorgehouden, we hebben een mooie ‘gereedschapskist’ met tools gekregen die we direct kunnen implementeren binnen onze organisatie en…heel belangrijk een nu zeer enthousiast management dat actief hiermee aan de slag wil!”

Hans van Leeuwen, HR directeur l Asito

"Sinds 2001 test of assesst Bapas voor Asito onze potentiële nieuwe medewerkers, van Objectleiders tot directie. Bij al deze diensten telt voor ons dat Bapas meedenkt met de klant en haar werk kwaliteit- en resultaatgericht aanpakt.

Van de kennis en ervaring die Bapas inmiddels van ons bedrijf heeft opgedaan, maken we dankbaar gebruik als we met elkaar sparren over issues inzake het personeelsmanagement van Asito. Bapas is daarbij een gewaardeerde adviseur."

online recruitment

Gerco van de Schootbrugge, Financieel manager en personeelsfunctionaris l Frapak Packaging B.V.

“BAPAS ondersteunt ons al bijna 10 jaar bij de werving en selectie van nieuwe collega’s. Bij het opstellen van vacatureteksten en de eerste selectie van personeel (‘e-Recruitment’) geeft BAPAS ons professioneel advies.

Het contact met BAPAS verloopt altijd prettig. Korte lijnen, vast aanspreekpunt, maar nooit opdringerig. Ook de snelheid van handelen spreekt mij erg aan.”

Online Recruitment

Alain van den Berg, Head Recruitment l Accent Circonflexe Groupe B.V.

“BAPAS helpt ons geweldig via e-Recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties en bovendien van veelal goede kwaliteit. BAPAS vertaalde onze briefing naar een pakkende advertentie met een trefzeker profiel.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacaturetekst en de adviezen bij de invulling van de functie. BAPAS is een bevlogen en gemotiveerde club!”

Bel me terug

Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen.
Assessmentpsycholoog Marten van de Braak

MEER INFORMATIE

Bel of mail

drs Marten van de Braak
Adjunct directeur / Assessmentpsycholoog

020-7162464
marten.vandebraak@bapas.nl

Cases

Accent Circonflexe Groupe B.V.

Alain van den Berg, Head Recruitment
Training en Coaching

De training Personeelsselectie van BAPAS is up-to-date en relevant. Interviewtechnieken als STAR worden helder uitgelegd en ingevuld aan de hand van een dagelijkse praktijksituatie, waardoor vanuit voorbeelden uit het verleden een lijn wordt getrokken naar toekomstig functioneren van de sollicitant.
Lees verder

Volg ons via de volgende social media
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.