Waar kunnen we u mee helpen?

Waar kunnen we u mee helpen?

psychologisch testen en selectie assessments
Trainingen

Opdrachtgevers én hun deelnemende professionals zijn enthousiast over de trainingen van BAPAS. In één dag dragen onze arbeidspsychologen essentiële kennis en vaardigheden over op het gebied van leidinggeven, selectie, coaching en ontwikkeling van medewerkers. Theorie, praktijk, do’s & don’ts, inzicht in eigen gedrag, uitgebreid zelf oefenen: na deze compacte training is de gereedschapstas voor people management stevig bijgevuld. De trainingen van BAPAS richten zich op zowel lijnmanagers als HR medewerkers.

Diepgang en pragmatische aanpak

Via intensieve 1-daagse training leren de arbeidspsychologen van BAPAS uw managers en HR professionals hun leiderschap te verbeteren, personeelsinstrumenten effectiever toe te passen en tot betere beslissingen te komen bij de selectie van medewerkers. Onze trainingen kenmerken zich door een combinatie van diepgang en pragmatische aanpak. De trainers van BAPAS zijn psychologen met kennis en inzicht in de werkende mens, die hun vakinhoudelijke expertise combineren met ruime bedrijfskundige ervaring.

U kunt zich inschrijven op drie 1-daagse trainingen:

Training 1: Functioneren en beoordelen
Succes in leidinggeven begint met effectief toepassen van de gespreks-cyclus van plannen, functioneren en beoordelen. Hoe voer ik een functioneringsgesprek? Een beoordelingsgesprek? Een voortgangsgesprek? Hoe beoordeel en ontwikkel ik competenties van medewerkers? Hoe stap ik over van taakgericht naar resultaatgericht werken?

Training 2: Coachend leidinggeven
Coachend leiderschap… Een veelgehoorde term. Maar wat houdt het nu precies in? En hoe breng je het in praktijk? Als leidinggevende moet je een medewerker niet alleen beoordelen op resultaat, maar ook ondersteunen en toerusten om dit resultaat te kunnen bereiken. In deze training leert u o.a. over doelgericht coachen, maken van resultaatgerichte afspraken, geven van feedback en omgaan met weerstanden.

Training 3: Personeelsselectie
In deze training leert BAPAS u alles over effectieve en betrouwbare selectie van personeel. U leert uw onderbuikgevoel te objectiveren en op basis van concrete informatie en beoordeling een gemotiveerde beslissing te nemen. Deze workshop gaat in op zowel de theorie als (vooral!) de praktijk van het selectiegesprek. Het oefenprogramma is case-gericht en is geschikt voor HR professionals én lijnmanagers.

Praktische informatie

De training vindt plaats in het BAPAS Trainingscentrum in A’dam-Sloterdijk (vlakbij Station NS). Programma van een dag. Maximaal 10 deelnemers. De training wordt standaard gegeven door 2 trainers van BAPAS. Inclusief lunch en documentatie.

Programma op maat of in-company?

Wij kunnen deze training ook in-company geven, al dan niet met een programma op maat gemaakt voor uw organisatie.

Tarief & informatie

De kosten voor het volgen van een 1-daagse training bedragen € 495,- per persoon (excl. BTW). Heeft u vragen over ons trainingsprogramma? Neem contact op met Officemanager Wendy Stoffelen. Zij is bereikbaar via info@bapas.nl en 020 - 716 24 64.
Testimonials
testen en assessen van kandidaten
Monique Sapthu

HR Officer

“Gazelle schakelt BAPAS in voor ondermeer het testen en assessen van kandidaten. Wat ons vooral aanspreekt is de helderheid van de rapportage en van het advies. We hebben wel eens gewerkt met andere bureaus maar die rapportages waren vooral in de conclusie niet to the point.

De rapportages van BAPAS zijn overzichtelijk en de conclusie is heel concreet."

Werving & selectie
Anton Witte

Directeur HR

“Werving & selectie opdrachten, zeker ook de lastige, besteden wij graag uit aan BAPAS. Een Segmentdirecteur, Business Development Manager, Marketing Manager - vind maar eens een goede in de specialistische IFM-branche.

BAPAS stroopt de mouwen op en levert ze alle drie! Ons spreken bij BAPAS aan: de persoonlijke aanpak en de attente, zorgvuldige communicatie, ook richting de kandidaten."

testen en assessen van kandidaten
Margo Uijlenbroek

HR Manager

"SportCity werkt al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid samen met BAPAS. Voor al onze managementfuncties laten we kandidaten vooraf door BAPAS psychologisch testen. Waar nodig nemen we een aanvullend assessment af.

De rapportages zijn altijd helder en overzichtelijk. Daarnaast zijn ze altijd binnen enkele dagen binnen. En als we aangeven dat er spoed is, kan het vaak op de dag zelf ook nog."

Arbeidspsychologisch advies en selectie
Direct contact
met onze arbeidspsycholoog
drs Marten van de Braak Adjunct directeur / Assessmentspsycholoog
Trainingen

klik hier voor meer

Organisatie ontwikkeling

Meer informatie