020 71 62 464

Zoekresultaten 20 vacatures gevonden

Coördinator Regio Administratie - Schiphol

Als Coördinator Regio Administratie stuur je een team aan en ben je verantwoordelijk voor een optimale financiële en personele administratie en effectief businesscontrol proces.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAB01722

Coördinator Regio Administratie - Zwolle

Als Coördinator Regio Administratie stuur je een team aan en ben je verantwoordelijk voor een optimale financiële en personele administratie en effectief businesscontrol proces.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAB01720

Internationaal Salesmanager - Benelux en Duitsland

Als Salesmanager zorg je, samen met collega’s binnen het Salesteam voor de verdere uitrol van de Payplaza solutions en elektronische betaalsystemen door resellers in Benelux en Duitsland.
Gepubliceerd: 14-02-2020
Referentie nr:#BASP01719

Contract Administrator - Rotterdam

In the role of Contract Administrator you will manage the Company’s contracts (sale and purchase trading and trading related), coordinate contract documentation in accordance with agreed terms &...
Gepubliceerd: 14-02-2020
Referentie nr:#BAB01718

Internationaal Management Assistent - Ophemert

In deze afwisselende, verantwoordelijke en zelfstandige functie geef je op professioneel niveau secretariële ondersteuning aan de directie van het bureau én indirect aan de aangesloten...
Gepubliceerd: 07-02-2020
Referentie nr:#BAB01717

Agile Tester - Rotterdam

Als Agile Tester begrijp je als geen ander het belang van kwaliteit. In de sprints bepaal je samen met het team de kwaliteitsaanpak voor features die samen met de scrum teams ontwikkeld worden.
Gepubliceerd: 27-01-2020
Referentie nr:#BAB01716

Commerciële Medewerker Binnendienst - Waalwijk

Als Commerciële Medewerker Binnendienst ben je op ons kantoor in Waalwijk samen met een collega het eerste aanspreekpunt voor de relaties in Nederland en Engeland.
Gepubliceerd: 27-01-2020
Referentie nr:#BAPC01715

Practice Educator / Account Manager Duitstalig - Waalwijk

Als Practice Educator ben je mede verantwoordelijk voor het trainen en ondersteunen van tandartsen, orthodontisten en hun medewerkers in Duitsland.
Gepubliceerd: 27-01-2020
Referentie nr:#BAPC01714

Scrum Master - Rotterdam

Als Scrum Master zorg je ervoor dat het IT team van Greenwheels en de rest van de organisatie zich continue verbetert vanuit de agile mindset. Je organiseert verschillende scrum meetings, bewaakt...
Gepubliceerd: 27-01-2020
Referentie nr:#BAB01713

Release and Quality manager - Rotterdam

Als Release and Quality Manager faciliteer je het releaseproces: is de opgeleverde software kwalitatief geschikt om naar productie te gaan? Je hebt overzicht over wat de scrum teams leveren en...
Gepubliceerd: 27-01-2020
Referentie nr:#BAB01712

Front-End Developer - Rotterdam

Als Front-End Developer is je voornaamste taak het ontwikkelen en onderhouden van webbased applicaties in React. Je analyseert en beoordeelt mogelijke oplossingen en werkt deze uit. Om tot het...
Gepubliceerd: 27-01-2020
Referentie nr:#BAB01711

Servicedesk Medewerker - Oosterhout

FietsNED (Oosterhout, NB), zorgt dat mensen altijd en overal kunnen fietsen. Als servicedesk medewerker bij FietsNED ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Klant- en servicegericht sta...
Gepubliceerd: 24-01-2020
Referentie nr:#BAGB01710

Zorgmanager plus - Zaanstreek

Als Zorgmanager plus vertaal je samen met het team van professionals de koers van de organisatie naar een visie voor jouw locatie in de regio.
Gepubliceerd: 20-01-2020
Referentie nr:#BAB01709

Servicedesk Medewerker Leasefiets - Oosterhout

Als Servicedesk Medewerker ben jij voor verschillende serviceproposities verantwoordelijk voor het operationele beheer van de portefeuille van servicecontracten die onderdeel uitmaken van fietslease.
Gepubliceerd: 16-01-2020
Referentie nr:#BAPC01706

Young Eager Professional Financieel / Digital - Utrecht

Als Young Eager Professional, ofwel YEP, ga je doorgroeien naar de top binnen één van de grote werkmaatschappijen van ADG, een top-10 werkgever in Nederland.
Gepubliceerd: 13-01-2020
Referentie nr:#BAPC01705

Medewerker Customer Service - Beuningen

Als Medewerker Customer Service ondersteun je de operationele en commerciële organisatie en administratie van de activiteiten en diensten die aan de klant worden aangeboden.
Gepubliceerd: 13-01-2020
Referentie nr:#BAPC01704

Product Developer - Raalte

Als Product Developer geef je op planmatige wijze uitvoering aan productontwikkeling en innovatie projecten.
Gepubliceerd: 11-12-2019
Referentie nr:#BAB01699

Marketing & Productmanager Medical Devices - Venray

In de functie van Productmanager Continentiezorg ben je verantwoordelijk voor productontwikkeling, marketing en communicatie voor het assortiment continentieproducten binnen Van Heek...
Gepubliceerd: 24-10-2019
Referentie nr:#BASP01680

Zorgmanager plus - Zaandam

Als Zorgmanager plus vertaal je samen met het team van professionals de koers van de organisatie naar een visie voor jouw locatie in de regio.
Gepubliceerd: 09-10-2019
Referentie nr:#BAPC01669

Accountmanager Medische Disposables - Rotterdam

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de directe en indirecte verkoop van medische disposables aan de tussenhandel, zorgprofessionals en (groot)gebruikers in regio Zuid-Holland...
Gepubliceerd: 30-08-2019
Referentie nr:#BASP01651

 

Bel me terug

Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen.
Vacatures per categorie

"100% van onze klanten beveelt BAPAS aan"

Klik op het "klanten vertellen vignet" om alle afzonderlijke aanbevelingen te lezen.

Testimonials
testen en assessen van kandidaten
Monique Sapthu

HR Officer

“Gazelle schakelt BAPAS in voor ondermeer het testen en assessen van kandidaten. Wat ons vooral aanspreekt is de helderheid van de rapportage en van het advies. We hebben wel eens gewerkt met andere bureaus maar die rapportages waren vooral in de conclusie niet to the point.

De rapportages van BAPAS zijn overzichtelijk en de conclusie is heel concreet."

Werving & selectie
Anton Witte

Directeur HR

“Werving & selectie opdrachten, zeker ook de lastige, besteden wij graag uit aan BAPAS. Een Segmentdirecteur, Business Development Manager, Marketing Manager - vind maar eens een goede in de specialistische IFM-branche.

BAPAS stroopt de mouwen op en levert ze alle drie! Ons spreken bij BAPAS aan: de persoonlijke aanpak en de attente, zorgvuldige communicatie, ook richting de kandidaten."

testen en assessen van kandidaten
Margo Uijlenbroek

HR Manager

"SportCity werkt al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid samen met BAPAS. Voor al onze managementfuncties laten we kandidaten vooraf door BAPAS psychologisch testen. Waar nodig nemen we een aanvullend assessment af.

De rapportages zijn altijd helder en overzichtelijk. Daarnaast zijn ze altijd binnen enkele dagen binnen. En als we aangeven dat er spoed is, kan het vaak op de dag zelf ook nog."

Zie al onze Testimonials & Projecten
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.